Wie schrijft?

Noa Kok

Mijn vader vertelde me altijd dat alles wat we moeten doen is een stuk papier te nemen met de temperatuur, de vochtigheid en de luchtdruk op het en laat de machine doen de rest. Dit bericht gaat over hoe dit te doen met een elektrische grill.

Het probleem Een paar jaar geleden kocht ik een elektrische grill voor mijn vader. Mijn vader is een professionele chef-kok en zijn familie koken veel verschillende soorten voedsel, vooral voor Thanksgiving. Mijn vader houdt van grill voor de kost en ik wil een grill te kopen met zijn grill, maar het kost $ 300-500 en ik ben niet zeker of ik zal willen kopen voor mijn eigen. De grill is ongeveer 1 1/2 meter in diameter en weegt ongeveer 25 pond. Mijn grill is een standaard grill met een plastic basis en een glazen voet.

Mijn passie

Mijn passie is om alles wat ik weet te delen, en te delen in zo veel als je.

Het doel van deze blog is om de lezers de tools die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen en niet worden beïnvloed door de hype of de media. Ik schrijf al sinds 2003 en ik heb nog nooit een full-time blogger voor, maar ik hoop dat snel te doen. Het was mijn doel om een dagelijkse blog die elk onderwerp onder de zon, zij het eten, grillen, kamperen, fotografie, muziek, wetenschap, enz. Mijn hoop is dat ik op een dag je vriendelijke buurt kan zijn, buurtblogger. Zoals u vertellen, ik geniet van het schrijven en ik probeer zo veel bronnen van informatie te gebruiken als ik kan om te proberen te komen met iets nieuws.

Mijn motto is "Ik hou van mijn grill!". Mijn doel is om een goede, efficiënte, goed geconstrueerde elektrische grill die betaalbaar is, makkelijk te gebruiken, en gemakkelijk te onderhouden. De eerste elektrische grill die ik ooit had was een ouder model uit de jaren tachtig dat ik voor mijn vader kocht als verjaardagscadeau. Ik herinner me dat erg onder de indruk en onder de indruk van de grillen vaardigheden van de grill, maar ik was erg verdrietig over het hebben om het uit elkaar te halen, schoon te maken, en verkopen. De grill bleek een beetje een verspilling van een goede grill als het wat serieus werk te houden nodig zoals ik had gehoopt.

Echter, na een vriend bouwen een moderne grill voor mijn verjaardag en na het zien van hoeveel goede recensies er waren over elektrische grills, heb ik besloten om mijn eigen te bouwen.

In 2009 bouwde ik mijn eerste elektrische grill.

Mijn eerste elektrische grill was een eenvoudig model met een eenvoudig kookoppervlak, maar het was niet erg efficiënt.

Mijn Ebook, die heet Electric Grills - The Easy Way, is een stap voor stap gids om te beginnen met het gebruik van uw elektrische grill om te grillen met de beste van hen. Als je van koken met je elektrische grill houdt, dan zul je ook graag deze blogpost lezen. Als u meer wilt weten over mijn blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De elektrische grill: De Basics Electric Grills zijn elektrische fornuizen en ze gebruiken elektriciteit om voedsel te verwarmen en te koken, maar ze hebben ook een heleboel andere geweldige functies. Een van hen is het feit dat het minder dan 20 minuten duurt om te beginnen met koken. Naast het hebben van grote veiligheid en gemak, elektrische fornuizen hebben een andere geweldige functie. Omdat ze worden aangedreven door elektriciteit, is er geen noodzaak om elke vorm van chemische of olie te gebruiken om te koken. Wanneer u kookt met uw elektrische grill, hoeft u niet eens een verwarmingselement, dus je gewoon gebruik maken van uw oven, elektrische grill, of zelfs de gasbrander.