Waar moet ik bij het kopen van elektrische grills op letten?

Noa Kok

Zoek naar een grill met een platte grill. Een platte grill heeft een gelijkmatiger kookoppervlak, zodat het voedsel gelijkmatig wordt opgewarmd, en maakt het ook gemakkelijk schoon te maken. De bovenkant van de grill is meestal niet bedekt met enige vorm van plastic of stof die van invloed zou zijn op het koken.

Het is belangrijk om een schoon oppervlak te hebben. U wilt geen resten of stof die aan uw voedsel kunnen kleven. Er is een geweldige gids over hoe je een elektrische grill schoon op deze site, en als je nieuw bent voor elektrisch grillen zou ik aanraden u dat ook te lezen. Op de foto hieronder zie je de platte grill op mijn grill die ik gebruik voor het grillen. Als mijn grill je niet bevalt, is dat prima. Als je nieuw bent in grillen wilt u misschien op zoek naar een ander type grill, maar ik heb een aantal geweldige tips en recepten over hoe het meeste uit uw elektrische grill te maken voor het koken. Hier is een oude foto van mijn grill. Het is niet nieuw meer, maar het ziet er nog steeds goed uit! Hier is een foto van de grill van enige tijd geleden. Ik hou nog steeds van de oude grill. Je zult merken dat ik de ventilatieopeningen open liet voor luchtstroom, en mijn houtskoolput lag in het midden van de grill. Nu kun je zien hoe het vandaag is gemaakt! Hier is een beeld van de grill toen het mijn eerste grill was! Het was echt klein en ik gebruikte een grill roosters om het bij elkaar te houden. Ik zette het in de garage en niet terug in elkaar totdat het echt groot was. U een zeer klein gaatje in de bodem van de grill zien en het is nog steeds in echt goede staat. Hier is een foto van een paar jaar geleden toen ik voor het eerst begon met de verkoop van elektrische grills. Ik nam het er altijd uit en legde het hout op een plank. Je zult zien dat het nog steeds in uitstekende staat is. Ik heb het nemen van het uit op reizen, het doen van het grillen, en zijn uit op een paar data sinds ik nam het uit elkaar. De foto aan de linkerkant is de originele grill die ik kocht van een vrouw in een restaurant.

Voor zover de foto's gaan, ik hou van hen en ik wil u bedanken voor het stoppen door en het zien van mijn werk en het delen van uw standpunten. Ik weet dat je geen grills in huis hebt, dus ik hoop dat sommigen van jullie hier volgend jaar zullen zijn. Bedankt! Noa Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van een gasgrill versus een elektrische grill? Dit is een van de meest voorkomende vragen die ik krijg, en ik denk niet dat er een direct antwoord. Gas grills kunnen zeer luidruchtig zijn. Ze hebben de neiging om veel meer vet en olie dan elektrische grills hebben en er zijn zelfs sommige rokers die geen behoefte aan een grill cover omdat ze te groot zijn voor de grill en de roker zelf. Het kost een beetje meer moeite om te roken in een elektrische grill, maar je krijgt om veel meer dingen te roken met de gasgrill. Welke fabrikant voor elektrische grills is de beste? Sommige mensen willen wat meer smaak toe te voegen en de rook kan een stuk langer duren op een elektrische grill. Gas grills zijn ook handiger, u de grill uit de garage en zet het in uw auto of een huis en hebben een grill in uw auto. Ik vind het geweldig. Im Unterschied zu elektrische grill ist es folglich deutlich beachtenswerter. Niepkool Niepkool Hoe kies ik de juiste gasgrill voor mij? Welke maat is het beste voor mij? Dit is een vraag die veel mensen me vragen, maar ik ben geen expert in dit omdat ik niet echt opgroeien met gas grills.